top of page
Søg
  • Forfatters billedeARK Advokatpartnerselskab

Advokat eller fuldmægtig til erstatningsret, professionsansvar og entreprise

Er du advokat eller erfaren advokatfuldmægtig, og vil du gerne være en del af branchens førende team inden for erstatnings- og forsikringsret, så er du måske vores nye kollega hos ARK.

Vi søger

Vi søger en dygtig og engageret advokat/erfaren advokatfuldmægtig, der arbejder effektivt og struktureret på et højt fagligt niveau både selvstændigt og som en del af et team, hvor vi gør os selv og hinanden bedre.


Du skal have lyst til og erfaring i at arbejde med rets- og/eller voldgiftssager samt konfliktløsning. Din erfaring kan du f.eks. have fra et advokatkontor, et forsikringsselskab eller en rådgivende virksomhed. Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til eller interesse for entrepriseretlige problemstillinger, men det er ikke et krav.


Vi forudsætter, at du er fagligt nysgerrig, og har ambitioner om at udvikle dig indenfor erstatnings- og forsikringsretten, herunder specielt området med professionsansvar.


Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling i vores team for professionsansvar, hvor vi rådgiver inden for alle aspekter af professionelt ansvar, herunder særligt arkitekt- og ingeniøransvar, ejendomsmægleransvar, advokat- og revisoransvar og bestyrelsesansvar.


Du vil få mulighed for både at bistå på større og profilerede sagskomplekser samt at varetage egne rets- og/eller voldgiftssager. Hvis du ikke allerede har møderet, vil der være gode muligheder for at opnå det.


Vi tilbyder et alsidigt job på attraktive og konkurrencedygtige vilkår, og der vil være rig mulighed for faglig og personlig udvikling.


Vi er en moderne og uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor faglig nysgerrighed, kvalitet og engagement er et fælles fundament for at kunne yde rådgivning til vores klienter på allerhøjeste niveau.

Vi er

Vi er et ”boutiquekontor”, der med 20 jurister er Danmarks største specialistkontor inden for forsikrings- og erstatningsret. Vi yder rådgivning fra øverste hylde til danske og internationale forsikringsselskaber, pensionskasser, kommuner og virksomheder, og vi er som én af kun to boutiquekontorer i Danmark rangeret i Chambers i kategorien ”Dispute Resolution”.

Vi har en udtalt ambition om at være en arbejdsplads, som er givende både fagligt, personligt og socialt. Vi har fleksible arbejdsforhold, en aktiv kunstforening, sociale arrangementer, massage- og fysioterapiordning, firmatur til udlandet og meget andet, som bidrager til arbejdsglæde og god trivsel, som er centralt i vores værdisæt.


Du kan læse mere om os på www.arklaw.dk.


Det praktiske

Tiltrædelse er hurtigst muligt i forhold til, hvad der kan lade sig gøre af hensyn til sommerferie hos både dig og os.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Laura Kragh på telefon 2681 1458 eller advokat Thomas Dall Jensen på telefon 5151 9873.


Send din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift til HR Manager Line Nybo Agerskov på mail lna@arklaw.dk. Du skal i den forbindelse være opmærksom på ikke at sende følsomme og fortrolige oplysninger med.


Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart, vi har fundet den rigtige kandidat, så send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest søndag den 25. juni 2023, som er den ultimative ansøgningsfrist.


Vi ser frem til at høre fra dig.
Comments


bottom of page