top of page
Søg
  • Forfatters billedeARK Advokatpartnerselskab

ARK søger advokat med procedureerfaring

Du er advokat eller eventuelt 3. års fuldmægtig.


Du har erfaring med og interesse for forsikrings- og erstatningsret, herunder særligt personskade, arbejdsskade, privatforsikringer, livs- og pensionsforsikringer, erhvervsansvar og eventuelt tillige compliance, IDD mv.


Du arbejder effektivt, struktureret og engageret på et højt fagligt niveau både selvstændigt og som en del af et team. Du har erfaring med og lyst til at arbejde med retssager og konfliktløsning i øvrigt.


Du vil indgå i et team, hvor vi er kendt for vores professionalisme, men også for humor og en uformel tone internt og i forhold til vores klienter.


Vi er et ”boutique” kontor, der med 16 jurister samtidig er Danmarks største specialistkontor inden for forsikrings- og erstatningsret.


Vi yder rådgivning på højeste niveau til danske og internationale forsikringsselskaber, pensionskasser, kommuner og virksomheder.


Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med konkurrencedygtige vilkår på en attraktiv arbejdsplads, hvor både arbejdsglæde og faglighed udgør fundamentet for at yde den bedste rådgivning.


Tiltrædelse den 1. september 2019 eller efter aftale.


Ansøgningsfrist er den 28. juni 2019. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.


Ansøgning kan fremsendes til administrationschef Pernille Ravn på psr@arklaw.dk.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Laura Kragh på lkr@arklaw.dk eller tlf. 33 33 10 06.
Comments


bottom of page