top of page
Søg
  • Forfatters billedeARK Advokatpartnerselskab

ARK søger advokatfuldmægtige med start 1. februar 2020

Kunne du tænke at blive en del af holdet på Danmarks største specialistkontor inden for erstatnings- og forsikringsret?


ARK søger advokatfuldmægtige med særlig interesse og flair for erstatnings- og forsikringsret.


Vi tilbyder

Som advokatfuldmægtig hos ARK får du et spændende og alsidigt job med fokus på uddannelse, faglighed og høj kvalitet. Du vil blive tilknyttet et af vores specialiserede teams, hvor du vil få rig mulighed for både faglig og personlig udvikling, da vi samarbejder og sparrer på alle niveauer.


Du vil både komme til at behandle sager selvstændigt og til at bidrage i større sager, samt indgå i et samarbejde med partnere og øvrige advokater. Vi arbejder med både med nationale og internationale sager, og vi behandler et stort antal sager ved domstolene og voldgiftsretten, og der er derfor gode muligheder for at opnå retssags- og procedureerfaring.


Som advokatfuldmægtig indgår du i et uddannelsesforløb, hvor du bliver tilknyttet en mentor, som vil guide dig og sørge for, at du får den bedste start på din karriere som advokatfuldmægtig og senere advokat. Vi har fokus både på din faglige udvikling og på din personlige udvikling, og derfor afholder vi udviklingssamtaler og intern undervisning, så du kan udvikle dine kompetencer og oparbejde færdigheder, som ruster dig bedst muligt til jobbet som advokatfuldmægtig.


Lidt om dig

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, at du er ambitiøs og nysgerrig, og at du er en engageret teamplayer. Du er grundig, struktureret, og initiativrig, og så har du mod på at arbejde med komplekse og udfordrende opgaver og lyst til give dig selv fuldt ud.


Vi forventer, at du er god til at kommunikere klart både skriftligt og mundtligt, og at du har interesse og flair for erstatnings- og forsikringsret.


Vi er

Danmarks største specialistkontor inden for forsikrings- og erstatningsret. Vi yder rådgivning på højeste niveau til danske og internationale forsikringsselskaber, samt til kommuner, pensionskasser og virksomheder m.v.


Vi er en moderne og uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor engagement, arbejdsglæde og faglighed er et fælles fundament for en god arbejdsplads og for at rådgive vores klienter på højeste niveau.


Vi tilbyder et spændende og alsidigt job på konkurrencedygtige vilkår med attraktive personalegoder som frokostordning, sundhedsforsikring, massageordning, forskellige sociale og kulturelle tilbud.


Ansøgningsfrist er den 20. september 2019, og ansøgning med CV, karakterudskrift og evt. udtalelser skal sendes til administrationschef Pernille Ravn på psr@arklaw.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.Comments


bottom of page