top of page
Søg
  • Forfatters billedeARK Advokatpartnerselskab

ARK søger en 3. års advokatfuldmægtig/1. års advokat

Du er 3. års advokatfuldmægtig eller en 1. års advokat med erfaring i og interesse for erhvervsforsikring, herunder produktansvar, entreprise- og tingsforsikring samt professionelt ansvar og financial lines.


Du arbejder effektivt, selvstændigt, struktureret og detaljeorienteret og med lyst til at give dig selv fuldt ud.


Du kan indgå i et team, hvor vi arbejder professionelt, men med plads til humor og en uformel omgangsform, der karakteriserer os såvel internt som i forholdet til vores klienter.


Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med fokus på uddannelse, faglighed og kvalitet. Vi behandler et stort antal sager ved domstolene, voldgift og ankenævn, hvorfor konfliktløsning udgør en væsentlig del af arbejdet. Der er derfor gode muligheder for at få retssagserfaring og direkte klientkontakt.


Vi er et ”boutique” kontor og samtidigt med 17 jurister Danmarks største specialistkontor inden for forsikrings- og erstatningsret, hvor vi yder rådgivning på højeste niveau til danske og internationale forsikringsselskaber, kommuner og virksomheder.


Vi tager udgangspunkt i et godt socialt sammenhold, hvor engagement, arbejdsglæde og faglighed er et fælles fundament for en god arbejdsplads.


Vi forventer, at du er ambitiøs og en holdspiller med engagement, kvalitetsbevidsthed og et højt fagligt niveau, samt at du har interesse og flair for forsikrings- og erstatningsretten og for konfliktløsning.


Tiltrædelse den 1. marts 2019.


Ansøgningsfrist er den 25. januar 2019. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Ansøgning kan fremsendes til administrationschef Pernille Ravn på psr@arklaw.dk.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Laura Kragh på lkr@arklaw.dk eller tlf. 33 33 10 06.

Comments


bottom of page