top of page
Søg
  • Forfatters billedeARK Advokatpartnerselskab

ARK søger en dygtig advokat til rådgiveransvar

Er du advokat eller erfaren advokatfuldmægtig, og har du erfaring med eller interesse for forsikrings- og erstatningsret og særligt rådgiveransvar, så er du måske vores nye kollega i ARK’s team for rådgiveransvar.


Vi søger

En engageret og dygtig advokat, der arbejder effektivt og struktureret på et højt fagligt niveau både selvstændigt og som en del af et team, hvor vi gør os selv og hinanden bedre.


Du har erfaring med og lyst til at arbejde med retssager, voldgiftssager og konfliktløsning i øvrigt, og vi forudsætter, at du er fagligt nysgerrig, og har ambitioner om at udvikle dig indenfor erstatningsretten og særligt indenfor professionelt ansvar. Du kan evt. have erfaring fra et advokatkontor, et forsikringsselskab eller en rådgivende virksomhed.


Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job på attraktive og konkurrencedygtige vilkår. Vi er en moderne og uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor høj faglighed, engagement og arbejdsglæde er et fælles fundament for at kunne yde rådgivning til vores klienter på allerhøjeste niveau.


Du vil indgå i et team, hvor vi er kendt for vores professionalisme, men også for humor og en uformel tone både internt og i forhold til vores klienter. Vi yder rådgivning til både internationale og nationale klienter indenfor såvel advokat- og revisoransvar, ejendomsmægleransvar, arkitekt- og ingeniøransvar som ledelses- og bestyrelsesansvar, og du vil få mulighed for både at bistå på større og profilerede sagskomplekser og at varetage egne retssager. Der vil være mulighed for at lære fra de bedste og gode muligheder for at opnå møderet.


Vi er

Vi er et ”boutique”-kontor, der med 20 jurister samtidig er Danmarks største specialistkontor inden for forsikrings- og erstatningsret. Vi yder rådgivning fra øverste hylde til danske og internationale forsikringsselskaber, pensionskasser, kommuner og virksomheder.


Det praktiske

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Laura Kragh på lkr@arklaw.dk eller advokat Thomas Dall Jensen på tdj@arklaw.dk.


Tiltrædelse er hurtigst muligt, og ansøgningsfrist er den 20. februar 2023. Vi indkalder kandidater til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.


Ansøgning med CV og karakterudskrifter bedes sendt til administrationschef Pernille Ravn på psr@arklaw.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Comments


bottom of page