top of page
Søg
  • Forfatters billedeARK Advokatpartnerselskab

ARK SØGER STUDENTERMEDHJÆLPERE

ARK Advokatpartnerselskab søger 2 studentermedhjælpere til at indgå i vores team, som består af pt. 4 studentermedhjælpere og Legal Interns.


ARK er:


ARK er Danmarks største og førende specialistkontor inden for forsikrings- og erstatningsretten, og vi yder rådgivning til forsikrings- og pensionsselskaber, virksomheder og offentlige myndigheder. Vores kerneydelser er rådgivning, konfliktløsning og civilproces, og derfor behandler vi naturligt et stort antal sager ved domstolene, voldgiftsretterne og ankenævn relateret til forsikringsbranchen.


Vi tilbyder:


Hos ARK tilbyder vi et spændende og alsidigt studenterjob med fokus på uddannelse, faglighed og kvalitet. Arbejdstiden er ca. 15 – 20 timer fordelt på 2 - 3 dage om ugen og med stor fleksibilitet.


Som student hos ARK består arbejdsopgaverne i at assistere kontorets jurister i det daglige sagsarbejde forbundet med særligt procesførelse, herunder håndtering af dokumenter, juridisk litteratur– og domssøgning, samt udarbejdelse af juridiske notater. Derudover får du betydeligt selvstændigt ansvar for behandling af sager om retshjælpsforsikring, byggeskadeforsikring og arbejdsskadeforsikring.


Du er:


Vi forventer, at du er i gang med sidste del af din bachelor eller påbegynder 1. år af kandidatuddannelsen på jurastudiet efter sommerferien. Du er ambitiøs og engageret, ligesom du har interesse og flair for forsikrings- og erstatningsretten samt civilproces. Du er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld omkring dit arbejde, og du arbejder effektivt, selvstændigt og struktureret.


Som person er du udadvendt og indstillet på at indgå engageret som en del af et team, og du har lyst til at arbejde i et professionelt miljø med en uformel tone og med masser af plads til humor.


Du kan desuden læse mere om ARK på www.arklaw.dk.


Ansøgningsfrist er mandag den 8. april 2024 og tiltrædelse forventes hurtigst muligt. Vi vil dog løbende afholde samtaler.


Passer ovennævnte profil på dig, så send din ansøgning med tilhørende CV, seneste karakteroversigt og eventuelle anbefalinger til personaleansvarlig Pernille Ravn på e-mail psr@arklaw.dk.


Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte advokat Zacharias Grassmé Taj på zgt@arklaw.dk.Comments


bottom of page