top of page
Søg
  • Forfatters billedeARK Advokatpartnerselskab

PICCOLO/PICCOLINE (FULDTID) SØGES

Opdateret: 24. mar. 2022

ARK Advokatpartnerselskab er specialister inden for forsikrings- og erstatningsret. Vi er dedikeret til at yde komplet rådgivning til forsikrings- og pensionsbranchen, virksomheder og offentlige myndigheder, og vi er stolte af vores profil som førende boutiquekontor inden for dette område.


Vi søger en piccolo/piccoline til en spændende og alsidig stilling, hvor du skal arbejde tæt sammen med resten af piccoteamet og resten af kontorets teams.


Stillingen er tidsbegrænset i perioden fra 15. august 2022 til 31. juli 2023, og arbejdstiden er som udgangspunkt 37,5 time om ugen.


Arbejdsopgaverne består i at assistere kontorets jurister med bl.a. håndtering af dokumenter, print-, kopierings- og arkiveringsopgaver, bemanding af vores reception og herunder modtagelse af gæster, opdækning i mødelokaler, klargøring/afrydning ifm. frokost, ærinder i byen samt lettere IT-mæssige opgaver og bistand. Herudover vil du blive inddraget i forskellige projekter alt efter interesse og kompetencer. Det kunne fx være CSR-arbejde, sundhedsfremmende aktiviteter, bistand ved eksterne- og interne sociale arrangementer mv. Opgaverne er mange, men vi sikrer naturligvis den fornødne oplæring.


Hos os bliver du en centralt del af huset, og du bliver en af de bærende årsager til, at vores juridiske- og administrative teams kan fokusere på det, de er bedst til. Vi forventer derfor, at du er serviceminded, imødekommende og engageret. Du er endvidere kvalitetsbevidst og ansvarsfuld omkring dit arbejde, ligesom du nysgerrig og opsøgende som person.

Vi ser gerne, at du har sabbatår før studiestart, og at du har lyst til at være en del af et sundt team i et ungt miljø, samt at du har lyst til at bidrage med godt humør og brede smil i hverdagen.


Passer ovennævnte profil på dig, så send din ansøgning med tilhørende CV, eksamensbevis og eventuelle anbefalinger inden den 30. april 2022 til HR-manager Pernille Utzon-Frank på prf@arklaw.dk.


Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Pernille på ovenstående mail eller på 31 46 50 02.


Du kan desuden læse mere om ARK på www.arklaw.dk.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Comments


bottom of page