top of page
Søg
  • Forfatters billedeARK Advokatpartnerselskab

STUDENTERMEDHJÆLPERE SØGES

ARK Advokatpartnerselskab er specialister inden for forsikrings- og erstatningsret samt rets-, voldgifts- og ankenævnssager relateret til forsikringssektoren. Vi er dedikeret til at yde komplet rådgivning til forsikrings- og pensionsbranchen, og vi er stolte af vores profil som førende boutiquekontor inden for dette område.


Hos ARK tilbyder vi et spændende og alsidigt studenterjob med fokus på uddannelse, faglighed og kvalitet i et team bestående af 5 studenter og legal interns. Vi behandler et stort antal sager ved domstolene, voldgift og ankenævn, hvorfor konfliktløsning udgør en væsentlig del af arbejdet.


Arbejdsopgaverne består i, at assistere kontorets jurister i det daglige sagsarbejde, herunder håndtering af dokumenter, at foretage juridisk litteratur– og domssøgning, at udarbejde juridiske notater samt selvstændigt arbejde med retshjælpsforsikringer.


Vi forventer, at du er ambitiøs og engageret, samt at dit faglige niveau er i top, ligesom du har interesse og flair for forsikrings- og erstatningsretten. Du er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld omkring dit arbejde, ligesom du arbejder effektivt, selvstændigt og struktureret.


Som person er du nysgerrig og opsøgende og indstillet på at give dig selv fuldt ud, ligesom du har lyst til at arbejde i et professionelt miljø med plads til humor.


Ansøgningsfristen er søndag den 2. maj 2021.


Passer ovennævnte profil på dig, så send din ansøgning med tilhørende CV, karakteroversigt og eventuelle anbefalinger til HR-manager Pernille Utzon-Frank på prf@arklaw.dk


Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte advokat Nicholas Farsø på nif@arklaw.dk
Comments


bottom of page