Professionelt ansvar og financial lines - ARK Advokatpartnerselskab

Professionelt ansvar og financial lines

Vi er specialister i at håndtere tvister inden for professionelt ansvar. Vores team er blandt landets førende inden for professionelt ansvar og financial lines og fokuserer målrettet på sager inden for dette område.

 

Vi bistår løbende forsikringsselskaber og professionelle rådgivere bl.a. inden for ejendomsmægler-, revisor-, og advokatansvar. Herudover bistår vi tekniske rådgivere, herunder særligt arkitekter og ingeniører.

 

Vi bistår endvidere bestyrelsesmedlemmer i erstatningsansvarssager. 

 

Vores advokater har ført en række principielle og signifikante sager på området, og vi håndterer adskillige komplicerede og større tvister ved såvel klagenævnsorganer, domstolene som voldgiftsnævn. Derudover bistår vi med disciplinærspørgsmål.

 

Vi har endvidere stor erfaring med monitorering af større sagskomplekser, hvor vores team af specialister bistår med projektstyring, løbende vurdering og rådgivning.

 

Vi holder endvidere jævnligt foredrag og eksterne oplæg om forskellige emner inden for professionelt ansvar og financial lines.
 

Hos ARK er vi et team på 6 advokater og ​advokatfuld-mægtige, der alle rådgiver inden for Professionelt Ansvar og Financial Lines.

 

© 2020 ARK Advokatpartnerselskab. Alle rettigheder forbeholdes.